Moara de vânt

Moara de vânt

Moara de Vânt, locul unde poți mângâia și hrăni animale simpatice

În vâltoarea evenimentelor din ultima perioadă, poate fi greu să-ți găsești liniștea. Dar există un loc, la doi pași de Cluj, unde uiți de griji pentru câteva ore. Am tot auzit de locul ăsta special de pe lângă Cluj, deschis de un german. În cele din urmă, am pornit la drum, și, după doar 15 km de mers cu mașina, am ajuns la Moara de Vânt.

Impresionați de cum am pășit pe poartă de cerbul lopătar, ne-am îndreptat direct spre el. E o experiență inedită să hrănești un animal atât de maiestuos!

moara de vânt cluj sălicea ciurila (3)

Cu greu, ne desprindem de el și facem roata împrejur. Uite iepurașii! Și o pisică. Micile creaturi vor mâncare și îți dau la schimb oportunitatea de a le mângâia. Pisica ce le ține companie vrea doar afecțiune, căci poate nu-i un animal atât de inedit pentru noi, însă e cu siguranță fericită să ne vadă.

Hrănind iepurii, care nu sunt neapărat în topul preferințelor noastre când vine vorba de animale, începem să înțelegem cu adevărat cât de puternic e impactul acestei Interacțiuni dintre om și animal. Cât de plăcut e să simți că ai grijă de o altă ființă! Moara de Vânt e de fapt un loc în care te poți iniția într-o astfel de interacțiune.

moara de vânt cluj sălicea ciurila (4)

Țestoasele nu erau la „locul” lor, poate hibernează pe undeva