2020.10.28 - Programare pentru o întâlnire online cu Primarul, Viceprimarul sau Funcționarii Publici ai Primăriei Baciu

10.28.2020
2020.10.28 - Programare pentru o întâlnire online cu Primarul, Viceprimarul sau Funcționarii Publici ai Primăriei Baciu
FOTO:


Ne face plăcere să vă anunțăm că începând cu data de 02.11.2020 se vor putea face programări și întâlniri 100% online  cu Primarul, Viceprimarul sau Funcționarii Publici ai Primăriei Baciu. Întâlnirile online sunt doar o opțiune serviciile la ghișeu vor fi în continuare disponibile conform programului Primăriei Baciu.

Pași pentru o întâlnire online:

1.  Accesați site-ul www.primăria-baciu.ro secțiunea Servicii Publice Online  (PAGINA DE PROGRAMARE SE POATE ACCESA ȘI AICI)

2. Selectați persoana sau compartimentul cu care doriți să vă întâlniți online (OBLIGATORIU) dacă nu selectați compartimentul căruia vă adresați , întâlnirea online nu va putea fi programată de loc, selectați de asemenea data, ora și introduceți informațiile de contact solicitate și o scurtă descriere a problemei pentru care solicitați întâlnirea online. 

3. După ce ați efectuat programarea pe site-ul primăriei veți primi un mail în care aveți confirmarea, data și ora la care sunteți programați.

4. La data și ora programată accesați butonul Alăturați-vă întâlnirii dvs.  pe care îl aveți în mail-ul primit ca și confirmare.

5. Accesarea se face fie prin browser-ul de internet fie prin aplicația Teams dacă o aveți instalată.

Informațiile introduse trebuie să fie ( OBLIGATORIU) reale și complete de asemenea mail-ul trebuie să fie corect deoarece acolo se vor trimite informațiile de conectare și confirmarea programării.

Durata unei întâlniri este de cel mult 15 minute. Programarea se poate face numai în zilele și la orele disponibile în formularul de programări online.

Vă aducem tot odată la cunoștință că această platformă este în perioada de testare și pot apărea unele disfuncționalități  în folosire dar facem tot posibilul să îmbunătățim acest serviciu. 

Pentru utilizarea serviciului vă recomandăm să folosiți Browser-ele Microdoft Edge / Google Chrome sau aplicația Teams.

Pentru orice alte  informații suplimentare cu privire la folosirea acestui nou serviciu ne puteți contacta la mail office@primăriabaciu.ro