2019.06.04 - Comunicat SDEE Transilvania Nord - Sucursala Cluj-Napoca

06.04.2019
2019.06.04 - Comunicat SDEE Transilvania Nord - Sucursala Cluj-Napoca
FOTO:


Comunicat transmis de către SDEE Transilvania Nord - Sucursala Cluj-Napoca

Prin prezenta vă informăm că este necesar a se interveni în instalațiile de LEA20 KV Baciu-Saliste1, existente in gestiunea COR MTJT Cluj 2, pentru a remedia unele puncte slabe și pentru a da curs unor lucrari, care au drept scop imbunatatirea serviciilor furnizate catre consumatori, respectiv prevenirea avariilor pe liniile de 20 KV si reducerea timpilor de realimentare a consumatorilor. 
În acest sens vă comunicăm că din data de 19.06.2019, intre orele 9-16, se va intrerupe alimentarea cu energie electrica in loc. Mera, loc. Radaia, loc. Suceagu fiind afectați consumatorii pe urmatoarele Străzi: 

- loc. Mera, integral

-loc. Rădaia, integral 

-loc. Suceagu, integral

De asemenea va comunicam ca din data de 20.06.2019, intre orele 10-13, se va întrerupe alimentarea cu energie electrica in com. Baciu fiind afectati consumatorii pe urmatoarele strazi : 

- com. Baciu, sat Popești Vale, integral.

Totodată vă informăm că pauzele de tensiune programate pot fi consultate pe canalele media Radio lmpuls, ziarul Ziua de Cluj (impreuna cu editia sa electronica www.ziuadecj.ro) si website-ul SDEE Tr.Nord www.edtn.ro -Sucursala Cluj -Napoca - lucrari program ate, cu 14 zile, respectiv 2 zile înainte de executarea lucrarii (pauza de tenslune). 

Vă multumim pentru intelegere!