Infrastructura

Drumuri publice. Cele mai importante mijloace de acces sunt șoseaua Cluj-Zalău (E81) şi calea ferată ce face legătura între Oradea – Cluj-Napoca – Bucureşti . Valorificarea rețelei de drumuri, care se remarcă printr-o densitate ridicată și printr-o distribuție relativ echilibrată în teritoriu, favorizează accesul în bune condiții spre și dinspre Comuna Baciu. Astfel sunt 4 km față de centrul municipiului Cluj Napoca, 3,5 km de gară, 3 km de autogară, 10 km de aeroportul internațional.

Transportul în comun. Circulația spre municipiul Cluj-Napoca, este asigurat de liniile de autobuz 31 și M31 care circulă din 20 în 20 minute.

Transport aerian. Localitatea Baciu se află la cca. 10 km de aeroportul internațional din municipiul Cluj-Napoca.

Transportul feroviar. Transportul pe calea ferată este un mijloc important de acces în regiune datorită orientării sale pe direcția est-vest. Circulația pe calea feroviară spre Cluj Napoca și Oradea se realizează prin stația CFR Baciu.

 

Informațiile conținute în acest site nu implică vreo obligație legală. Administratorii acestui site nu răspund sub nici o formă de interpretări, acțiuni, efecte sau evenimente efectuate sau suportate de vizitatori pe baza informațiilor obținute în urma vizitei pe acest site. Acest serviciu este oferit în mod gratuit și are caracter strict informativ. Vă rugăm contactați Serviciile Primăriei pentru confirmarea informațiilor prezentate. Materialele publicate, text, imagine, audio sau video, sunt proprietatea primăriei Baciu și sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Copierea, distribuirea sau republicarea acestora este permisa numai cu acordul prealabil al primăriei Baciu.