06.09.2018 Începere lucrări de Extindere Canalizare Strada Planetelor, Ciritirului, Salcâmului,Mesteacănului, Brădetului şi Molidului în Localitatea Baciu

09.21.2018
06.09.2018 Începere lucrări de Extindere Canalizare Strada Planetelor, Ciritirului, Salcâmului,Mesteacănului, Brădetului şi Molidului în Localitatea Baciu
FOTO:


Începând de azi 06.09.2018 au început lucrările de introducere a canalizării pe străzile Planetelor, Ciritirului, Salcâmului,Mesteacănului, Brădetului şi Molidului în Localitatea Baciu program finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală valoare totală a lucrărilor fiind de   2 148 978.85 lei + Tva.

Pentru început se vor închide porțiuni din strada Planetelor și Brădetului. Estimăm că lucrările de introducere a canalizării pe strada Planetelor și Brădetului vor dura aproximativ 4 luni.

Strada Brădetului se închide traficului cu excepția riveranilor începând cu data de 21 Septembrie 2018

Strada Plabetelor se Închide traficului cu excepția riveranilor începând cu data de 01 Octombrie 2018

         În această perioadă nu se va putea tranzita integral strada Planetelor  și Brădetului. Imediat după finalizarea lucrărilor de introducere a canalizării pe aceste străzi, vor începe lucrările de reabilitare a acesteia prin proiectul Modernizarea Infrastructurii Rutiere de Străzi în Comuna Baciu, Jud. Cluj, un proiect derulat prin fonduri europene.și din fonduri proprii.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe perioada de derulare a lucrărilor tuturor locuitorilor care locuiesc / folosesc străzile afectate de aceste lucrări.